Friday, November 9, 2012

ΑΣ ΚΛΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙ...ΔΕΞΙΑ!!

 
Σε συνέχεια της εισαγωγής μας ,παρουσιάζουμε τις βασικές πολιτικές αρχές της Δεξιάς . Της ελληνικής Δεξιάς, ως αποτέλεσμα πολιτικών και ιστορικών εξελίξεων κ γεγονότων καθόλη την διάρκεια των τελευταίων 60 χρόνων ,κυρίως.
Η Δεξιά αν και στην χώρα μας ,έχει οριστεί ποικιλοτρόπως κ βασικά παίζει  μεγάλο ρόλο και ο υποκειμενικός παράγων,μπορεί να οριστεί στα βασικά της ιδεολογικά θεμέλια.Φυσικά σαν ζωντανό ιδεολογικό ρεύμα έχει αναλόγως και τις διάφορες εκφάνσεις της οι οποίες μπορούν να προκύψουν όχι μόνο σαν συγκεκριμένες και συγκυριακές πολιτικές  κατηγορίες αλλά και σαν ιδεολογικές ιστορικές τάσεις που αναλόγως αλληλεπιδρούν μεταξύ των και διαμορφώνουν συνολικά την ευρύτερη εικόνα της Δεξιάς Εθνικής Παρατάξεως!!
Η  αυθεντική, ελληνική ,Εθνική-Αστική Δεξιά ,είναι ένας χώρος όπου διαπερνάει κάθετα τις διάφορες κομματικές προτιμήσεις του κάθε δεξιού,ειδικά τη σήμερον ημέρα,με όλη αυτή την ραγδαία αλλαγή κ τις μετατοπίσεις που έχουν επέλθει ,πλέον!!
Μιλάμε για έναν ορισμένο και δομημένο τρόπο σκέψης ο οποίος θα λέγαμε ότι ξεχώρισε οριστικά και βρήκε τον πραγματικό του δρόμο μέσα απο την Κρίση που έπληξε την Πατρίδα μας
Τρεις λοιπόν είναι οι βασικές Αρχές που διέπουν τον χώρο της γνήσιας Δεξιάς.

1.Υπεράσπιση της Εθνικής Κοινωνίας και Πολιτισμού, καθώς και των Εθνικών μας Δικαίων, σε συνδυασμό με κάθετη αντίθεση στην λαθρομετανάστευση.

2.Πλήρης αποδοχή του πολιτικού συντηρητικού πλαισίου σε θέματα κοινωνικών σχέσεων και αξιών με σεβασμό στην ατομική ελευθερία.

3. Στα οικονομικά θέματα υπηρετεί το φιλελεύθερο οικονομικό μοντέλο με σαφή αντίθεση σε οτιδήποτε οδηγεί στον κρατικισμό.
 
Μάλιστα η τελευταία αυτή αρχή είναι ένας απο τους βασικούς παράγοντες που ορίζει ως συνολικό πλαίσιο την ύπαρξη αυτής ,εν συνόλω με τις δύο παραπάνω,αλλά σίγουρα δεν αποτελεί κάτι το δευτερεύον ή σχετικό ,πράγμα που νομίζεται απο πολλούς δεξιούς στην χώρα μας μπερδευόμενοι και παρασυρόμενοι απο έναν εθνικο-μπολσεβικισμό και κρατικισμό που έχει εισχωρήσει στην Εθνική - Δεξιά Παράταξη με ευθύνη πάρα πολλών φυσικά ,κυρίως ηγετικών μορφών του εθνικιστικού κινήματος εν Ελλάδι . Φυσικά το τελευταίο είναι και απότοκος της καθολικής αριστερής ηγεμονίας στην πολιτική και οικονομική  σκέψη της πατρίδας μας ,την περίοδο της Μεταπολίτευσης .
 
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

No comments:

Post a Comment