Tuesday, October 16, 2012

ΜΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ



Tο παρόν ιστολόγιο είναι ένας χώρος κατάθεσης σκέψεων και προτάσεων απο άτομα που κινούνται στον πολιτικό και ιδεολογικό χώρο της Δεξιάς. Μιας Δεξιάς ελληνικής και αυθεντικής. Είναι ο χώρος της "ταλαιπωρημένης" Εθνικής Δεξιάς εν Ελλάδι.

Το ιστολόγιο αυτό έχει συγκροτηθεί απο άτομα που ανήκουν σε αυτήν την Εθνική Δεξιά κ στην οποία θέλουν να προσθέσουν ένα λιθαράκι στην συστηματική συγκρότηση και διαμόρφωση σαν ενιαίος και σχετικά οριοθετημένος ιδεολογικός τρόπος σκέψης αλλά και πολιτικής έκφρασης. Μια έκφραση η οποία θα επαναπροσδιορίζει στο ΣΗΜΕΡΑ προτάσεις και λύσεις που έχει να καταθέσει για μείζονα προβλήματα της Πατρίδος μας κ του Έθνους μας χωρίς βέβαια να ξεχνάμε τις ιστορικές μας καταβολές αλλά και χωρίς να γινόμαστε έρμαια και δέσμιοι παρελθοντολογικών προτύπων που δεν έχουν καμία σχέση με τις σημερινές συνθήκες όπως επίσης, διακηρύσσουμε. ότι παίρνουμε "διαζύγιο" απο την γραφικότητα και τον κομπλεξισμό που χαρακτηρίζουν πολλές προσωπικότητες και φορείς του "χώρου" Είμαστε νέοι άνθρωποι βασικά που οι ιδέες μας ξεπερνάνε κόμματα και κοιτάμε μόνο να συνεισφέρουμε με τον τρόπο μας και την σκέψη μας στον πολιτικό χώρο της Συντηρητικής , Εθνικής Δεξιάς, επ' ωφελεία ,εννοείται, της Πατρίδος μας.

Το ιστολόγιο θα έχει εκτός απο πολιτικά και ιδεολογικά άρθρα και προβολή άρθρων ιστορικού και οικονομικού περιεχομένου. Να τονίσουμε ότι αυτός ο χώρος αποτελεί το ιδεολογικό παράρτημα της ανάλογης σελίδας στο facebook ,"κλίνατε επι-ΔΕΞΙΑ".Παρακάτω προβάλλονται οι αρχές της ομάδος μας στο facebook ,όπου αποτελούν και εδώ τα ιδεολογικά μας θεμέλια,συνοπτικά.

Εκ της Διαχειρήσεως

No comments:

Post a Comment